måndag 7 maj 2012

Billigare försäkring

Letar du efter billigare försäkring? Då är du inte ensam. Det är ofta svårt att överblicka exakt vilka försäkringar man har och exakt vilket skydd dessa ger. Man har ofta försäkringar via sitt jobb, man tecknar hemförsäkring som täcker ganska mycket och sen har man diverse andra extra försäkringar. Tillsammans blir denna kostnad ofta ganska stor utan att man har riktig kolla på om man är överförsäkrad eller underförsäkrad, så det kan vara en mycket god idé att försöka hitta billigare försäkring och inte minst rätt försäkring.

Var kan jag hitta billigare försäkring?

Mitt råd är att du ber olika försäkringsbolag titta på din samlade försäkringsbild (detta går ofta till så att du ger dom en fullmakt att komma åt all information om dina försäkringar). Sen ber du om ett kostnadsförslag på hur dom kan ge dig billigare försäkring än vad du redan har.

Lite som med bankerna så kan du genom att samla alla försäkringar hos ett och samma bolag förhandla dig till billigare försäkring totalt än om du hoppar på olika erbjudanden från olika bolag.

Se till att göra detta med olika försäkringsbolag och spela sedan ut dem mot varandra för att få billigare försäkring.

Det kanske tar lite tid men det lönar sig i längden.

Lycka till med att skaffa billigare försäkring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar